En lugn dag

2007-12-11 | 23:43:26 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
För sov mig i morse, vilket är ganska vanligt nu för tiden.
Den där j*kla mobilen, snooze-funktionen, den är livsfarlig. Måste köpa mig en riktig väckarklocka men vill verkligen ha en snygg. Många ser ut som rena ufo´n.
En parantes är att Viktors ser ut som ett ufo, men den ska jag kasta i smyg då den fortfarande står kvar i det gamla huset. Med andra ord, han har säkert redan glömt bort den. Den kan ju komma bort i flytten : )

I alla fall, bråttom var det i morse. I väg med Wilma till dagis. 10 minuter sena - som vanligt!
Hem igen då jag inte hann duscha på morgonen. Jag hade dock sån huvudvärk så att jag fick ta en tablett och lägga mig. Råkade somna om, vaknade klockan 12....pinsamt!

När jag kommit upp ur sängen dunkade huvudet fortfarande. Gjorde mig i ordning och tog en uppfriskande promenad för att hämta Wilma på dagis. Jag såg stjärnor på vägen för att huvudet gjorde så ont.
Tog vägen om centrum där mamma var och fikade med Per. Tog en snabb kaffe, handlade mat på vägen och hem igen.

Mamma och jag hade blivit medbjudna till ett sorts homeparty med heminredning. Lät väldigt passande och kul, men väl där var det bara det uppdukade kaffebordet som lockade. Tryckte i mig ett par godisar sen åkte vi vidare till Allum. Det är bra att umgås med mamma, hon vill alltid shoppa och shopping säger inte jag nej till i första taget :)

För en gångs skulle hittade jag inte så mycket annat än julgranskulor, en jättesöt burk i guld (från Indiska) som jag tänkt ställa inne på mitt kontor, matchande penna - också i guld och ett par hårspännen.
Antagligen var det tidspressen som gjorde att jag tappade shoppinglusten, vi hade inte så mycket mer tid än 15-20 minuter, och jag vill gärna kika i lugn och ro.

Åkte sedan hem, tog mig en bit ostkaka och ligger nu i sängen och surfar!
Det är läggdags men under morgondagen kommer jag lägga upp ett litet plock med supersöta skor som väcker stort ha-begär!

På återseende och godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0