Så mysigt

2008-08-28 | 12:46:58 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Efter att jag hämtat Wilma på dagis tog vi bilen till centrum. Min mammagarderob har nu i slutet bestått av två stycken kjolar vilket kan kännas lite naket, och tråkigt, just nu. Har en drös klänningar också men har tappat bort mina mammatights och bara ben känns sådär när det regnar!
Jag vill heller inte unna mig några mammakläder eftersom jag hellre sparar pengar och tokshoppar när kroppen är fit-for-fight igen!
Fick i alla fall tag på ett par "finare" mjukisbyxor som jag tänkte ha fram tills dagen D och även den första tiden efteråt. Känns onödigt att lägga pengar på ett par mammajeans nu men mina jeans från Polarn & Pyret som jag hade första tiden kan jag nog ha en tid framöver efter förlossningen.
Fick köpt tre linnen också av längre modell.

Wilma och jag tog sedan en fika och satt brevid varandra på en bänk, hon dinglandes med sina ben, glad i hågen över att ha fått lite fika! Det var så mysigt och hon är verkligen positiv och glad efter att ha börjat på det nya dagiset.
Ska passa på och vila lite medan Wilma sover middag, sen ska vi in till stan. Viktors skena på skridskorn gick sönder i går så han måste fixa en ny innan kvällens träning.
Hur f-n kan en skena till ett par skridskor för åttatusen gå sönder?!!