Fågelholk

2010-08-27 | 10:29:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag önskar att jag kunde klona mig själv.
Mina arbetsdagar senaste veckan har varit...sjukt jobbiga.

Eftersom Syster Yster roar sig nere i Portugal har jag tagit hennes arbetspass i butiken, där emellan har jag kört bokföring för båda företagen. Upp tidigt med tuppen och hemma sent på kvällskvisten.
Hemmet ser ut som ett bombnedslag, något jag mår tokdåligt av. Klarar inte av att se den hemska röran, men vem ställer sig o storstädar nio på kvällen efter att jag jobbat dubbla pass?!

Utöver detta ska blanketter fyllas i för våran anställda, bilförsäkring tecknas om, löner betalas ut....

Aaaaah, om dygnet bara kunde bestå av TRETTIOSEX timmar i stället!
Ge mig något uppiggande. Jag känner mig som en fågelholk!

En smula positivt är leveransen som kom till butiken i går. Jag hade beställt en matta till mitt kontor som låg med där. Egentligen är det en badrumsmatta men i storleken 90x120 passade den mitt kontor perfekt!


En annorlunda typ av ryamatta, själva "stropparna" är lite tjockare och ihåliga. Bildfärgen blev lite konstig p.g.a ljuset, färgen längst ner till vänster är den som överensstämmer med verkligheten. Grymt bra blev mattan i alla fall!

Jo som grädde på moset mitt i allt kaos så har "den där" nära anhöriga återigen åkt in för avgiftning. JAG ORKAR IIIINTE MER! I går när jag var på väg dit med lite packning så ringde våran anställda från butiken, då hade hennes pappa, som också ligger på sjukhus, blivit sämre, och jag fick vända tillbaka.

Jag har ordagrant lust o sätta mig i en skön fåtölj och stirra rätt in i väggen....