Den bitande kylan består...

2008-12-30 | 22:35:52 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer






Och så dags för dagens Branäsrapport :)
Minusgraderna håller i sig, i morse var det -19 grader...Brrr!

Wilma började i sin nya skidskolegrupp idag, Minibusarna för 4-åringar. Samlingen för gruppen var kl. 13.15 och vi var på plats strax över ett. Efter ett tag frågade jag en kille om vilken grupp Wilma skulle vara med i och han antog att det var i hans grupp, den började dock 12.45 så hon missade nästan en halvtimme.
Efter hennes galanta åk på skidorna gick jag in till receptionen och ville reda ut detta. Det visade sig dock att det var i fel grupp hon kommit i och den riktiga tiden var 13.15. Jag gick ut för att prata med skidskoleläraren men kom kort tillbaka till receptionen då jag såg att eleverna i den gruppen åkte på en skida (!).
Wilma är liksom inte ens tre år och åka på en skida kanske är liiite och ta i, även fast hon är en hejare på skidorna. Nå väl, jag yrkade på det att hon trots allt är ett år yngre än dom övriga i gruppen så till slut så blev det som jag ville. Hon ska gå i den grupp som hon kom för sent till idag.

Mamma fick ett ryck idag och fick för sig att hon ville åka hem. Pappa och mamma satte sig då i bilen för att köra henne till Karlstad, 40 mil tur och retur. Dom kom dock tillbaka efter 1 ½ timme, då hade en bil kört ner i diket och pappa hjälpte dom upp och därmed hade mamma missat tåget hem.

Viktor och jag tog själva en tur på skotern, fruktansvärt vackert ute på myren. Den bitande kylan höll dock på att få näsan att ramla av så vi vände hemåt efter en kortare tur.
Efter middagen spelade vi på Miljonbingot. Pappa hade köpt dubbellotter men det blev ingen vinst för någon av oss. Jag hade dock fyra kryss på New York resa, Dux-sängar för 200.000kr och chans på en halv miljon. Osis!

Nedan, lite bilder från skoterturen..