Ja, jag lever...

2009-10-31 | 22:34:12 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
...men det är knappt :)

Har konstaterat kraftigt håravfall och diverse röda utslag i ansiktet. Detta på grund av stress. Jag tål inte ens Viktors tjoande då han spelar NHL-hockey på tv-spelet. Jag vill ha LUGN och RO. Jag behöver det.

I dag har jag bara tagit det lugnt. Mamma kom förbi strax efter lunch på en snabb kopp kaffe. Jag och barnen höll på o göra oss i ordning för ett barnkalas. Det tog inte mer än ett par minuter tills man hörde dieselmotorn på den lilla C30:n brumma i gång igen. Kort därefter kom mamma tillbaka, med en kasse full med kläder. "Lite kalaskläder till Wilma". En fluffig pälskappa, söta rosa ballerinor med en blomma framtill, en tröja, ett par strumpbyxor och en kjol. Bara sådär.
Wilma bytte snabbt och och gillade det hon såg i spegeln. En underbart söt liten prinsessa!

Vi begav oss med Lowas paket under armen. Elsa fick glatt hänga med trots att hennes ögon gick i kors. Efter kalaset beslutade jag mig för att det nog var mindre lämpligt att ha med Elsa. Ja, den goda tårtan och godispåsarna blev allt för frestande för en matglad ettåring. Tur att hon fortfarande är tandlös :) Jag märkte i alla fall inga överdrivna sockerkickar efteråt. Tur det!

Slängde snabbt ihop en hemsida till företag, av modell SUPERenkel. Jag får pilla mer med den i morgon. Huvudsaken är att det från och med nu finns en... www.ljuva-hem.se
Som sagt, det är ett hastverk. Inte ens den riktiga loggan finns med.

Nu, LÄGGDAGS!