Varbergs kurort, Examen & Mors dag

2010-05-31 | 13:23:14 | Kategori: Festligheter | 1 kommentarer
Den där frånvaroflaggan börjar bli utsliten nu...

Jag har, dom senaste dagarna, hunnit med att:
1) Ta det lugnt o njuta på Varbergs kurort
2) Fira Viktor syster
3) Besöka Borås djurpark
4) Fira Mors dag

Strax innan lunchtid i fredags packade vi oss in i våran bil. Fyra fnittriga tjejer. Vissa mer städade än andra. Började med shopping i Varberg (tänk vilka behov vi tjejer har!!) innan vi åkte till Kurorten för att checka in. Kl. 15.00 var det dags för behandlingar och jag hade valt bodyscrub. Välbehövligt såhär innan sommaren OCH jag kan verkligen rekommendera den behandlingen vidare.
Väl inne i behandlingsrummet var jag superspeedad, jag malde på om allt och inget tills jag slutligen slocknade av på britsen. Min hy vittnar om min stressade tillvaro och jag rekommenderades att gå på regelbundna massagebehandlingar.

Efter detta kopplade vi av inne i bastun och simmade omkring som små fiskar i poolen. Lina och jag gick till solariet för att ge våra kritvita kroppar (bortsett från armar o ansikte) lite färg. Middagen, tre-rätters, serverades vid 19.00 och efter det hade i alla fall jag tänkt o gå o lägga mig. Men i stället hamnade vi i baren där vi "bara" skulle ta varsin Strawberry Daquieri. Lollo och jag höll oss till normala (läs minimala) mängder medan dom två andra töserna måste hinkat i sig betydligt mer... med tanke på hur deras kväll slutade :)

Lördag morgon: Sådär pigg. Efter frukost och lunch begav vi oss hemåt. Stannade på Free Port på hemvägen där jag fick köpt kaffekoppar av rolig design samt espressomuggar från den Filippa K-serie vi har sedan tidigare. Väl hemma så var det bara o byta om o bege sig till nästa inbokning.

Viktors syster tog läkarexamen i fredags så även på lördagen var det firande på schemat. Åt lite buffé o snackade skit innan det var dags att åka hem o lägga barnen.


Sötnosen Wilma dricker cider o äter jordgubbstårta, yammie!


Sötelöken Elsa busar med morfar

I går, söndag var det dags för ännu ett firande - Mors dag!
Först fick jag pannkakor till frukost av min älskade man (och under tiden jag väntade en inredningstidning). Sedan, strax innan lunch, packade vi in oss i bilen tillsammans med min familj och Viktors mamma. Vädret var alldeles lagom för en dag på Borås djurpark. Elsa, den lilla, gick nästan hela rundan runt och var så faschinerad av allt som rörde sig. Dom flesta djur med fyra ben kallades för "häscht" (häst).

En lång men härlig dag. En lång men härlig helg!