Hon som vet vad hon vill...

2013-02-28 | 11:43:19 | Kategori: Baby & barn | 0 kommentarer
...Alla som känner våran Wilma vet väl också att hon vet PRECIS hur hon vill ha det.
Hon är ombytlig (precis som sin mor) och har många tankar och idéer (precis som sin mor)
 
Nu kom hennes rum på tal igen och fine, vi ska spåna tillsammans och försöka uppfylla hennes behov och tankar. Hon är ju ändå sju år nu och leker med kompisar på ett helt annat sätt mot sin lillasyster.
 
Först och främst vill hon ha en loftsäng för att under den kunna ha en "gosig" soffa som hon själv uttryckte det. Hon vill ha ett större skrivbord, med plats för många, och en tv.
Hennes rum är väldigt avlångt, det är stort men rätt så svårmöblerat. En loftsäng kan vara en god idé med tanke på vår takhöjd. Om det är fem eller sex meter upp till tak har jag ingen koll på, men högt är det.
 
Jag älskar möblerna från Oliver Furniture, dyra som attans men tokfina. Ovanstående stil är dock lite för gullig för Wilma men även på bilden ser rummet ut att vara stort.
 
Fördelen med en fast vägg på ena kortsidan av sängen, som på bilden ovan, är ju att man kan använda den som en liten "mini-entré" där hon kan hänga sina fina väskor. Idéen om en soffa under faller dock bort.
 
Kanske ska be pappa Viktor att snickra till en säng.
Fast sanningen är att han är rätt trött på alla våra projekt. Jag menar, vi har flyttat flertalet gånger efter att vi renoverat färdigt. Här ska vi dock bo, vi har ju trots allt fått vårat drömpalats!
 
Men nu ska jag skissa vidare...