Tillbaka på ruta ett...

2009-01-30 | 21:52:30 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

När Viktor kom hem från Wilmas simskola kastade jag mig över paketet från Nelly. Jag till och med glömde bort att jag var vrålhungrig. Öppnade kartongen med skorna från Friis & company, ett par pumps i svart med söta detaljer (lägger upp en bild i morgon) När jag beställde dom mätte jag foten och enligt måtten så tog jag en 37:a. Jag har dock så bred fot och skorna passade på längden men klämde en del på sidorna baktill (visserligen är skorna av skinn som bekant töjer sig)

Det är där min kära syster kommer in i bilden, hehe...
Vanligtvis får jag köpa stl. 37 i skor men det tar lite tid innan dom sitter som en smäck. Syrran, som har lika konstiga fötter brukar därför få låna mina nyinköpta skor och gå in dom åt mig, hon får ju faktiskt ha på sig dom före mig ;)
Alltså, när jag får tillbaka dom, efter ett användningstillfälle så är dom heeelt perfekta!
Och på kuppen blir hon lycklig av att få nya skor!

Och så till den efterlängtade klänningen... Den är klockad och axelbandslös men....det fattas ca 2 cm för att dragkedjan i ryggen ska gå igen. Det är rätt saftigt och näst in till omöjligt att gå ner på en vecka. Jag köpte i och för sig grisen i säcken eftersom den bara fanns kvar i den storleken. Dessutom överensstämde inte färgen med vad jag tänkt mig. Näpp, klänningen får skickas tillbaka så... Nu står jag på ruta ETT (igen).
Surfade vidare på Nelly och tänkte att jag kanske kunde hitta något annat att byta mot, trots att tiden är knapp. Så fann jag en underbart söt kjol men då finns den bara kvar i stl. XS.
Med andra ord så måste jag bege mig ut på jakt i början av veckan. Det får nog bli ett besök på Allum.

Nu ska jag dränka mina sorgen i Let´s dancepausen och ta ett till glas vin. Ciao!