Tålamod, tålamod!

2008-12-09 | 23:48:04 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Efter att jag hämtat Wilma på dagis så gick vi för att möta Sandra och hennes lille son. Knallade ner till centrum för att äta lunch på Delikatessen, det var dock lunchrusning så vi gick en sväng på "torget" innan vi släpade in alla våra grejer. Jag tog, som vanligt, en varm panini med chevréost, valnötter o ruccolasallad, yammie!
Jag fullständigt frossar i alla möjliga ostsorter nu efter graviditeten, det ska vara ost till allt!

Någon timme senare var både jag och Sandra helt slut. Wilma var så sjukt trött o trotsade heeela tiden, kastade mat på mina skor, vägrade klä på sig, sprang i väg inne på caféet barfota, slickade på fönsterrutan....
Kände mig...helt hjälplös!
Fick klätt på Elsa och gick ut o lade henne i vagnen, till slut lyckades vi få på Wilma overallen, strumporna o skorna - under protest såklart!
Både Lucas o Elsa var ledsna på grund av att dom var trötta, Wilma gnällde o grina.... Huh!

Vi var i alla fall överens om en sak, härdan efter får det bli en promenad med fika hemma. Aldrig mer att jag ger mig ut själv med två trötta barn, varav ett i trotsålderns hetta.

I morgon kommer det några tjejer hit från mammagruppen på Familjeliv, en av tjejerna är fotograf och ska fota våra små godingar. Ska bli riktigt kul!
Återkommer med resultatet :)

Nu är det läggdags för fru Öberg...
Godnatt kära läsare!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0