En underbar julafton!

2008-12-25 | 22:17:53 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Åh, vilken julafton vi hade!
Började morgonen (tidigt i ottan) med frukost hemma hos mamma o pappa. Den frukosten består av kakor och bullar i alla dess former och smaker. Perfekt för en gottegris som mig :)
Begav oss hemåt, jag tog en promenad till mormor och morfar för att önska dom "god jul".

Lagom till Kalle Anka, som för övrigt bara pappa kollade på, kom vi hem till Viktors föräldrar där vi skulle fira aftonen. Började med lite glögg innan vi tog oss för julbordet, köttbullar, julskinka, korvar, lax, sillar av alla möjliga sorter. Ja, mätta blev vi - minst sagt!
Tomten (alias pappa) tog på sig utstyrseln, gick ut källarvägen, runt husknuten och knackade på dörren. Wilma gav oss en liten skärrad blick när han klampade in. Hon satt i Viktors knä medan tomten delade ut klapparna ur säcken. När det var fritt fram för att "riva" upp alla paket så satte hon minst sagt i gång, paket efter paket.
Och som vanligt (och heller inte helt oväntat) så fick hon överlägset flest paket. Elsa fick en hel del hon med men antagligen blir det först nästa år som hon får konkurrens från "syrran" :)
Efter kaffe och julkakor packade vi ihop våra julklappar, vi fick mer saker med hem än vad vi kom dit med. Och kort och gott så är jag riktigt nöjd med vad tomten gav mig, vi fick bland annat en jättesnygg stereo av pappa, en ullkappa med hög krage av Viktor, en snygg väska av svärföräldrarna, påslakanset från Marimekko...och mycket, mycket annat!

Da´n före dopparedagen tillbringades hemma i soffan med svärföräldrarna och svägerskan. Med varsin lott i handen satt vi och kikade på Bingo-Lottos uppesittarkväll. Som vanligt långrandigt men 100kr rikare blev i alla fall Sofiia, vi andra fick nitlotter....

Just nu sitter jag uppe i stugan i Branäs!
Alldeles, alldeles underbart!
Vi åkte tidigt i morse, fullpackad bil, och kom upp lagom efter lunch.

Nu är det läggdags för i morgon väntar starten av skidsäsongen 2008/09. ÄNTLIGEN!
Godnatt, vi hörs i morgon!

Ps. Bilder från julafton kommer under morgondagen!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0