Hemtrevligt värre!

2008-01-10 | 23:55:09 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Återigen har jag åkt på någon sorts förkylning. Kände det redan i går kväll, halsont och allmänt ont i leder.
Tryckte i mig Echinagard och jag tror faktiskt att det har hjälpt mig en smula.
Brukar dricka det vid förkylningssymptom (in princip varje kvart!) och jag har heller inte varit sjuk längre en ett par dagar.
Tyckte i alla fall lite synd om mig själv i morse så efter att ha lämnat Wilma på dagis så åkte jag tidigare från jobbet, då kände jag mig riktigt febrig, på riktigt.
Lade mig i sängen med en Lussebulle jag värmt upp från frysen, mums!

Efter att jag hämtat Wilma några timmar sedan så åkte vi och handlade på ICA.
Min kära syster har precis börjat jobba där och jag kände mig så stolt över henne när hon satt i kassan och försökte komma ihåg koderna för Gala äpplen :)
Hoppas, hoppas, hoppas... nu bara att hon sköter detta!

Viktor kom hem vid fyratiden som vanligt, och efter maten så satte vi upp dom nyinköpta panelgardinerna. Faktiskt riktigt kul att göra något sånt ihop!

Resultatet blev faktiskt rätt bra, var lite skeptiskt i början men det är nog en vanesak. Nu känns det åtminstone inte som om vi bor i en bur på Kolmården :)

En sak är dock säker när det gäller panelgardiner, jag ska aldrig, aldrig mer köpa sådana från IKEA. Panelerna var upprullade på papperrullar, inte fållade eller någonting.

Okej, det fixade jag själv men samtidigt var jag inställd på att dom var färdiga. Poängen är ju också den, tycker jag, att man ska kunna byta ut dessa så ofta man orkar (!) och ska man då mäta, stryka och sy varje längd så blir den en del meck. Till saken hör också den att vi har 10 st paneler per långsida, kan bero på att antalet avskräcker!

Jag ska lägga upp bilder på mitt fina, fixade vardagsrum, har blivit slapp med att lägga upp bilder,
Shame on me..............

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0