Dagens klagomål!

2008-07-12 | 11:24:09 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Dumma, satans, nedrans hals!
Nu har jag haft halsont i en och en halv vecka så pass att halsen i princip är igensvullen. Jag får slörpla i mig små klunkar med vatten och det gör sjuhelsikes ont o svälja. Det känns som om jag andas genom ett sugrör. 
Hoppas bara att jag hinner friska till tills på måndag, annars blir det inte någon Varbergs Kurort tripp inte. Vistelsen i sig kan väl bli av men det är inte bra att få massage vid en förkylning.

Viktors föräldrar kommer hit i dag på middag och jag känner ingen som helst lust. Jag har ju inte ens ork till mig själv!
Trots att jag, numera, deligerar ut uppgifter till andra så känner jag mig som en lat donna som bara ligger på sofflocket. Så är dock inte fallet, jag gillar o greja i köket inför stundande gäster, göra desserter o Men inte nuuu!

Viktor o Wilma stack precis i väg för att även idag utföra jobb hos hans föräldrar, med andra ord så får jag lite egentid för jag har fortfarande inte fått chansen att få "bara vara". Inte konstigt att förkylningen aldrig får ett avslut, jag får heller ingen tid att få vara sjuk. Det är ett evigt flängande hela tiden.
Så nu ska jag alltså vila lite :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0