En rätt så fullspäckad dag

2008-11-28 | 00:45:55 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Var i förmiddags och tog en lunch med en tjej som gick i samma årskull som mig under gymnasiet. Hon har en son som är två månader äldre än Elsa. Tänkte redan nu skaffa lite polare åt lillsessan ;)
Lunchen varade i nästan fyra timmar och sen var det brådis hem i busvädret.

Vi har ju kommit fram till att det var dags å sätta på vinterdäcken. Som jag nämnde härom dagen så ägde vi ju inte ens några. Det problemet löste vi alltså idag. Däckfirman monterade däcken och balanserade dom medan jag matade Elsa. Åkte sedan vidare till Babyproffsen för att investera i en ny sulky. Valet blev dock svårt då vi valde mellan en tokdyr designsulky och en vanlig, men rejäl i från Chicco.
Knallade i stället in på Stadium XXL och köpte pjäxor till Wilma (se bilden nedan). Det görs bara svarta pjäxor till barn så eftersom dessa har lite rött i sig valde vi en skida i svart och rött. Hon behöver också nya skidkläder och jag hittade en jacka från Peak Performence i rött men dessvärre fanns den bara från stl. 120 cl...typiskt!


Stannade till på McDonalds på hemvägen (urk!) och sedan åkte jag o STORhandlade. Det var på tiden med storhandling då det inte blivit mycket annat än det viktigaste från Ica nära. Och det var inte mycket plats över, sommardäcken och sju stycken matkassar...Tur att man har stor kombibil!

Eventuellt pyser pappa, Wilma o jag i väg till Branäs över helgen. Tänkte bädda i förväg, julpynta och göra lite andra sysslor inför långhelgen som väntar oss. Vore skönt me lite frisk Branäsluft!
.
Postat av: Moffe

Å vad mysigt att bara ni ska åka upp!

Det finns väl redan snö?



Men då kanske viktor o Elsa vill komma på adventsmyset i alla fall?

2008-11-28 @ 10:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0