Två paket i rättan tid

2008-11-07 | 10:03:39 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Hörde när brevbäraren släppte ner locket på brevlådan och knallade ut för att titta om det åtminstone kommit någonting annat än en bunt räkningar. O visst var det så!
Inga telefonräkningar eller elräkningar utan två stycken mycket väl uppskattade paket...

Dels ett kuvert med Wilmas skolfoton, alltid lika spännande att sprätta upp det kuvertet. Man vet inte om man får en chock eller blir rörd och glad över att hon ansträngt sig under fotograferingen.
I klädd svarta leggings, svart kjol och vit Burberrypiké så försökte hon allt att göra det bästa av den situationen. Tyvärr gör sig inte fotot direkt rättvisa när man fotar på fotot men än så länge finns det ingen scanner att tillgå så...!



Paket nummer två... En söt påse från Babyshop. Klickade nyligen hem en mössa från Armani till Wilma. Jag betalade den direkt i går morse och redan idag låg den i lådan. Jag har handlat därifrån förut och deras service går det verkligen inte att klaga på, snacka om snabb leverans!



Återigen så tackar jag för den näthandeln som verkligen fungerar. För en tvåbarnsmamma är nästan näthandel enda alternativet emellanåt och nu börjar ju fler och fler att använda sig av den servicen.
.
Postat av: Caroline

Åh herregud vad hon är lik dig!! Såå söt och en härligt pillemarisk bilck - ser ut som hon har ett riktigt ordentligt bus i åtanke, haha! Sån såg Cia ut på alla sina bilder när hon var liten - och hon var ju ett riktigt busfrö (läs: jävlig) när hon var liten!! Ha en skön helg och krya på dig, stor kram!

2008-11-07 @ 12:55:52
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0