Besvikelse i allra högsta grad

2008-10-19 | 22:50:20 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Elsa - check!
Wilma - check!
Gubben min - check!
Nannyn - check!
Packning - check!


Halv tio åkte vi hemifrån, familjen o syster/nanny. Kvart i tio stod vi utanför dörrarna på Ikea. Jag hade verkligen sett framemot shoppingturen och hade med mig listan över allt som skulle inhandlas/spanas in.
Så till våran stora fasa upptäcker vi att Ikea Bäckebol håller på med en renovering modell större.
Visst, dom har säkert försökt göra det bästa av situationen med att stapla lådor proppfulla med diverse ting längs väggarna, gångarna och under dom tältliknande schabrak dom ställt upp. Det var verkligen kaos!

Jag är mäkta förbannad för ingenting av det som vi tänkt kolla på fanns med i deras provisoriska utställning. Inga skrivbord annat än två stycken gamla historier. Inga textilier mer än gamla handdukar i åttiotalsfärger...
Konstigt nog lyckades jag i alla fall göra slut på 804kr. En kudde till Wilma, 5-pack ljuslyktor i svarta och gråa toner, en svart lampskärm, två plastbackar som ska användas för källsortering, två hyllplan till kontoret med konsoller samt två kaffemuggar. Besviken, riktigt besviken var jag när jag ställde in mina fjuttiga varor i bagaget.

Nä, fy på Ikea. Så mycket pengar som läggs på marknadsföring men inte en endaste notis om ett totalkaos på Ikea Bäckebol. Eftermiddagen tillbringades i alla fall hemma hos mamma. Hon hade gjort skånsk kalops med potatis. Pappa och syster tog med sig Wilma till Viktors hockeymatch så jag hade lite tid för mig själv och Elsa.
Och så, traditionsenligt så kikade Milla o jag på Gossip girl på kvällen, dock utan kaloribomber som bullar, i stället gjorde passionsfrukt och dadlar oss sällskap. Inte alls så tokigt!

Dags för välbehövd skönhetssömn, Godnatt!
.
Postat av: Johanna

Det stod om renoveringen i GP för inte så länge sedan. Kunde ni inte åka till Kållered istället när ni upptäckte att de renoverade? Ha en bra helg. Mvh Johanna

2008-10-25 @ 11:28:15
URL: http://www.kändisbebisar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0