Jag & mitt "nya" liv...

2008-10-28 | 23:02:52 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Efter en svacka av total tristess har jag äntligen gaskat upp mig. Jag har ju faktiskt bara mig själv att skylla om jag har tråkigt. Att jag enbart har två dagar i veckan till mitt förfogande är en sak, likaså att allt som heter egen-tid. Det är otroligt jobbigt o vara tvåbarnsmamma men samtidigt får man ju göra det bästa av situationen.

Hittills har jag tagit tag i tre saker:
1) KLÄDKAMMAREN
Jag har börjat fixa i ordning min klädkammare. Redan i våras köpte jag färg men den har ännu inte kommit till användning. Idag rev vi ner dom gamla hyllorna, lade papp på golvet samt maskerade. Jag blev dock påmind om mitt lilla "handikapp" inom renovering; jag får allergiutslag av maskeringstejp (!). Så när klådan blev för mycket fick Viktor ta över, trots att jag prompt ville göra detta själv. Well, well... I morgon ska jag spackla och sedan börja måla taket som ska bli svart!

2) BERGET AV TVÄTT
När jag under graviditeten blev sjukskriven för inflammation i lårmuskeln och foglossning blev smärtan för svår när jag strök. Det gjorde ont som satan o stå upp på det viset. Strykhögen växte sig alltså Mount Everest hög och den högen har länge varit en börda. Idag gav jag mig blanka f-n på att beta av den, och jag lyckades! Tror inte ens att ni kan föreställa er hur mycket jag har strukit idag!

3)
MITT STÖRSTA INTRESSE
Som jag tidigare nämnt har jag alltid sysslat med hästar och haft egna, och nu när jag äntligen börjar se ett litet ljus igen så har jag letat efter någon som söker medryttare. I ett av stallen i Lerum, där jag själv har hyrt boxplats för länge sedan hittade mamma, via en bekant till pappa, en tjej som behöver hjälp ett par gånger i veckan. Hurra! Ska slå henne en signal i morgon så åker utstyrseln på för provridning!

Så, hurra för mig och mitt "nya" liv :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0