Så nöjd!

2008-10-18 | 23:09:50 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
I förmiddags väntade det kalas för Wilmas del, hos dagiskompisen Lowa. Hon var verkligen förväntansfull och gick med stolthet med paketet under armen. Och ett kalas på två timmar räckte gott o väl för dom små, kalaset avslutades med fiskedamm - klassiskt!

När vi kom hem hade Viktor, till min stora lycka, tapetserat klart mitt kontor!! Dock tog den vita tapeten slut så det fattas två våder men jag kan ändå börja inreda det!
I morgon blir det ett besök på IKEA. Får passa på nu innan löning, lite mindre folk då. Hittade också denna lampa på Ellos, som skulle passa fint som taklampa till kontoret, den är i rökfärgad plast.

Dessutom fick jag en energi från ingenstans (eller damp-anfall som Viktor säger) till att börja o göra i ordning min klädkammare. Taket ska målas svart, väggarna ljust rosa. Hyllor o annan inredning ska upp. Men idag började grovarbetet, röjde ut allting som bara låg i drivor (aja baja) och började riva ner befintlig inredning. Känner mig riktigt duktig och har bestämt mig för att göra rubb och stubb alldeles själv, t.o.m. sätta fast inredningen med expanders :)

Mamma kom hit på middag idag, likaså syster. Vi åt Africana (Viktors favoriträtt och specialité!). Kikade lite på Stjärnor på is, tycker fortfarande att det är ett okej lördagsfördriv men Lets dance är bra mycket roligare.

Ska surfa runt lite på Ikeas hemsida nu för att göra en liten inköpslista, det är ofta så mycket att titta på att man lätt glömmer bort var man egentligen åkte dit för. Efter morgondagens Ikeabesök ska jag ägna tiden åt klädkammaren. Viktor spelar match i morgon så Milla ska göra mig sällskap och så blir det Gossip på tv´n klockan sju, ett måste en söndagskväll!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0