Välkommen vardag!

2008-09-12 | 11:59:39 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Nu börjar dagarna rulla på och få lite form!
I morse fick Viktor åka i väg och jobba (trots PAPPALEDIGHET!) så jag stod själv med två barn i morse. Lill-Sessan sov dock så jag fick en timme själv med Wilma.

Nätterna med Elsa är verkligen inget att klaga på. Dock sov Wilma nätterna igenom.
Elsa vaknade klockan fyra andra natten, fem nästkommande och i morse halv sex, så förhoppningsvis börjar hon få in lite bra rutiner! Men som sagt, vi ska verkligen inte klaga, det finns ju faktiskt dom som har nattvaka varje eller varannan timme.




Ovan: Elsa, 5 dagar gammal, i sin vanliga sysselsättning, sömn!

I går förmiddags tog jag en promenad med Elsa ner till centrum. Tog en fika med mamma och kikade i lite affärer. Malin (kusin) och Kim som ska ha barn i dagarna, kom förbi på lite lunch, hade köpt med mig köttfärspaj från Delikatessen. Och senare, av ren rastlöshet tog Viktor o jag en promenad med barnen, åt lite middag och Viktor köpte sig ett par nya skor. Killar kan också vara sko-omaner, jag är gift med en sån :)

Svärföräldrarna kom och hämtade Wilma och Viktor vid tiotiden, dom skulle i väg och kika på ny bil. Inget intresse för min del att följa med direkt. Ägnar hellre tid här hemma till sådant som jag inte kunnat göra under graviditeten. Vill påpeka att det är en befrielse att kunna dammsuga, böja sig ner för att plocka upp dom tusentals leksaker Wilma sprider omkring sig - helt problemfritt! Inga värkande fogar, ingen mage som tar i!
Ska passa på och sova en stund nu innan dom kommer tillbaka. I eftermiddag ska vi till Vattenpalatset, något Wilma har sett framemot!
.
Postat av: Myskatt

Mycket söt tjej :-). Grattis!

2008-09-16 @ 19:18:29
URL: http://myskatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0