Köpstopp é inte min grej.

2009-04-22 | 13:51:23 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Orkade knappt starta datorn i går efter våran heldag hos mormor.
Först blev vi bjudna på fika, hon hade både bakat bullar och sockerkaka, ordnat färskt bröd, korv med bröd, pålägg av alla möjliga sorter. Det är nåt visst med att sätta sig ner till dukat bord hos mormor, supermysigt!

Efter att vi mättat våra magar gick vi till Nolhaga parken. Elsa somnade i vagnen, Wilma tittade faschinerat på getter, fåglar, hästar och hälsade på en liten åsna. Tänkte lägga upp lite bilder, men det får bli senare i eftermiddag/kväll.

I morse tog Elsa och jag en promenad till centrum, passade på att smita in i leksaksaffären. Wilma har blivit EXTREMT duktig på att pussla och dom 15/20-bitars pusslena hon har är för lätta. Alltså var jag bara "tvungen" att köpa henne något mer avancerat, sen hittade jag ett sött memory också. Säger det igen, det där med köpstopp är verkligen inte min grej!
Klockan elva hade vi tid på BVC, barnens sköterska Eva går i pension så vi hade köpt med en liten present. Den var nog uppskattad för hon blev alldeles tårögd :)
Elsa hade gått upp till nästan 11 kg, hon fick även göra ett hörseltest som hon klarade utan några anmärkningar.

Nä, dags att göra ett sista ryck innan Wilma ska hämtas från dagis. Karina och Olivia kommer förbi en sväng senare i eftermiddag så jag kanske borde ta bort diskberget så det i alla fall finns en möjlighet att kunna laga mat. Jag tycker det är så trist att plocka ur diskmaskinen och väntar till sista sekund. Därför växer ju också berget av disk i diskhon. Jag må vara pedant men disken får gärna ligga där några timmar, såvida det inte kommer gäster på besök :)

Hej så länge!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0