Lovely day!

2009-04-10 | 22:31:34 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Vi fick riktigt smak av sommaren idag, vet inte exakt gradantal men underbart var det.
Tåtade ute i trädgården i timmar, i förd kjol och linne. En riktigt sommarkänsla!

Jonas, Karina och Olivia kom hit på spontanmiddag idag. Pappa får nämligen leveranser från Slakthuset emellanåt, flera, flera kilon med kött. Så eftersom frysen i dagsläget innehåller 3.5 kg oxfilé, oräkneliga kilon nötfärs, lövbiff, entrecôte, ryggbiff, fläskfilé.....(OCH vi har "fullfrys" på 2.00 meter) så fick vi dra ihop en middag. Vi grillade kamben (glömde jag räkna upp) som glazades med smoked honey marinad. Gud så gott det var!

Fick också den efterlängtade leveranser av fjädrar idag.
I går åkte Karina och jag i väg på en shoppingrunda, tänkte påskfynda lite fjädrar och pynt. Gillar egentligen inte påskens färger men man får ju göra lite för barnen åtminstone. Efter att ha besökt tre butiker så åkte vi ändå hem fjäderlösa. Karina hittade dock några paket på Ica Kvantum så jag fick påskpyntat våran späda, lilla björk som vi har på tomten. Blev rätt sött faktiskt!



Hörs vi inte i morgon så GLAD PÅSK på er alla!
.
Postat av: Caro / Karlsebakken 37

Ja, helt underbart väder här också! Inte fullt så varmt - 12-13 grader - men fullt tillräckligt för min del! Det var ju trots allt bara två veckor sedan vi fick 25 cm snö... :) Hoppas att ni får en härlig påskafton, passa så att du inte föräter dig på choklad! Kânner att min chokladgräns börjar närma sig iaf...! :)



Stor kram!

2009-04-11 @ 13:19:16
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0