Mot beach 2009...

2009-04-13 | 22:32:00 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
...idag fick jag nog. Jag känner mig VERKLIGEN tvungen att tänka på beach 2009. Något som jag tidigare förträngt och skjutit fram. Så, jag snörade på mig mina Nike Shox och gick ut på en powerwalk runda på en timme. Kände mig mäktigt nöjd när jag kom tillbaka och unnade mig ett glas Ekologisk A-fil (en last jag för övrigt har!). Glömde dock lägga i mina specialsulor så det riktigt brände under fötterna när jag svävade fram genom Lerums kommun. Men ack den som ger sig.

Ja, då var påskhelgen också över. En härlig långledighet. Vi har i alla fall fått gjort en del här hemma även fast jag, orelalistiskt nog, alltid drömmer om att vi hinner göra så mycket mer.
Nå väl, middagar i goda vänners lag, kaffegäster och lite färg på kinderna är väl gott nog. Förresten så gungade Elsa för första gången idag, hon var så glad! Och Wilma spenderade ett par timmar i lekparken med sin morbror och hans sambo. Bra att dom får fortsätta vara barn ett tag till :)

Ser redan framemot nästa helg då jag återkommer till Viktor med ytterligare en lista. Ja, jag följer den själv också!
Nu ska jag lägga en beställning på lite leksaker till Elsa. Kom på att vi hade det tunt med leksaker till Wilma under första året. Eller, leksaker i överflöd har hon alltid haft men jag tror att jag alltid har legat steget före. Hon fick väl exempelvis sin första Barbie då hon var ett år gammal, kanske skulle jag i stället köpt henne en pedagogisk leksak från Brio :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0