Optimistiskt tänkande!

2009-04-28 | 22:37:00 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Vet inte hur jag ska summera den här dagen. Det känns som om den varit bra men jag har nog haft en släng av "otursdag" ändå.
Dels har svinkopporna kommit tillbaka (aj, aj...fucki´n aj...), Wilma cyklade på mig med cykeln och såret svider fortfarande. Dagen har varit outhärdigt jäktig. Egentligen skulle jag ha jobbat i går men eftersom dagiset var stängt p.g.a studiedag och båda barnen alltså var hemma, så kunde jag inte jobba förrän idag. Jag hade mycket mindre tid på mig, Elsa vägrade att somna (tänder på G) och berget med papper kändes högre än högst.

Äsch,  jag ska sluta gnälla och i stället ägna mig åt det positiva av dagen. Efter att Wilma slutat dagis tog vi oss en promenad, Wilma på sin cykel. Mötte upp Sandra och Lucas i lekparken och tanken var att dom skulle få gunga och leka lite. Nu blev det inte riktigt som vi tänkt oss, Elsa var toktrött och grinade mest hela tiden. Wilma var däremot solskensglad och gungade "enda upp till månen" (som hon själv beskriver det). Hönsiga jag hade inte alla nerver i schakt och tyckte att hon gungade på tok för högt, dessutom stod hon upp på gungan. Ha ha, jag är själv orädd (läs har ingen respekt) för sånt som kan anses "farligt" men när det kommer till barnen så....Ja, det blir väl så :)
Besöket i lekparken blev i alla fall av det kortaste slaget.


En mindre glad Elsa som väntar på att tänderna ska kläckas.


Kan faktiskt hända att vi köpte varsin glass på Ica...Ja ja, gott varé!

Vi grillade lite till middag och käre far kom på besök.
Nu ska jag ägna resterande delen av kvällen framför datorn, har beställt lite tapetprover från Måleributiken. När det gäller tapetval måste man bearbeta Viktor väl och jag har hittat mina knep. Jag är toksugen på en viss som inte alls får några höga poäng av Viktor. Återkommer om dessa tapetval när proverna anlänt.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0