Vilken sort bör man välja?

2009-04-19 | 14:32:03 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Sitter och spanar in lite olika häckplantor. Vi har bestämt oss för att få lite insynsskydd på tomten. Ibland känns det som om man bor i en butik med stora skyltfönster. Särskilt illa är det för mig som gärna springer omkring i för lite kläder. Jag har under dom två åren vi bott här fått många åskådare.

I vilket fall så lutar det åt en vintergrön Liguster. Men samtidigt är jag skeptisk mot dom svarta bären som sitter på, giftiga bär. Det hade varit en mardröm om Elsa eller Wilma stoppade i sig några bär. Det är ett svårt val. Mycket svårt.
Visserligen ska vi bygga ett staket på insidan av häcken, det blir inte högre än 60-70 centimeter men kanske stoppar en del klåfingriga försök. Äsch, jag vet inte.

Nu ska jag i alla fall sätta spaden i gräsmattan och förbereda för en häck. Det blir många hålor och det lär bli några rejäla träningspass för mig framöver. Totalt ska det sättas häck på ca 80 meter, det går tre plantor per meter och varje håla ska vara 50 x 50.... Ja, ni hör ju! (för dom som inte är bra på huvudräkning så blir det alltså...240 hålor!)
Näpp, på med blåbyxorna, nu ska här grävas!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0