För det är jag värd

2009-08-29 | 16:42:32 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Aaah, har precis slagit mig ner i soffan. Det är jag värd.
Viktor stack tidigt i morse för att göra lite jobb hos Anders o Milla. Eftersom Anders har varit här o grejat med elen så är det ett rätt bra sätt "tjänster är gentjänster". Bara det att jag känner så mycket stress inför Elsas kalas. Jag får ju inte gjort ett skit ensam med två barn.

Pappa o syrran kom hit o tog en fika. Wilma skulle prompt åka med dom och Elsa intog sin eftermiddagslur. Satte då i gång o började städa. Ställde in en lämplig hylla i vårat kaotiska badrum, där rymdes alla fula schampoflaskor, neccisärer - ny syns i alla fall inte dom på samma sätt. Har sedan gått igenom rum för rum och stuvat undan en massa saker som bara blivit liggandes. Har bara ett återstående projekt för idag, mitt enorma tvättberg. Det ska sorteras, strykas o vikas in. Det finns ingen hushållsgöra som jag har något emot förutom pressen med all tvätt. Jag kräks på det!

Förresten så var jag o hämtade ut mina nya ögon i går, egentligen skulle dom inte varit färdiga förrän på måndag så jag skulle bara in o betala dom, men så låg dom där o väntade på mig. Mina nya ögon från Hugo Boss. Känns fruktansvärt ovant, något konstigt som hänger på nosen ideligen.
Men först nu har jag kommit till insikt med varför jag varit så beroende av mina solglasögon. Till och med dom dagar då solen legat bakom molnen har jag av ett behov av att ha på mig dom, det har dämpat ljuset som jag haft svårt för. Och nu med glasögonen på så kisar jag inte det minsta, klarar också av dagsljuset på ett annat sätt än tidigare. Och huvudvärken kanske numera är ett minne blott?
Jag hoppas det!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0