Gärningsmannen nu häktad

2009-08-21 | 13:43:29 | Kategori: Jossie | 3 kommentarer

Gärningsmannen häktades på sannolika skäl misstänkt för 14 fall av djurplågeri och 4 fall av ofredande. Ofredandet består av att han skickade brev till djurägarna. Han är även misstänkt för ytterligare fem fall av djurplågeri som ska ha skett utomlands.



Läs mer om artikeln på GT´s hemsida:
"Misstänkt djurplågare häktad"

.
Postat av: Andy

Vilken liten vidrig människa... Det finns inte ord.

2009-08-21 @ 21:23:32
Postat av: emma

Lider verkligen med dig och hela din familj. Har själv två hundar och kan säga att jag inte vet vad jag hade gjort om nåt sånt hade hänt nån av dem. Jag kan verkligen inte förstå hur fan man kan göra såhär, även hur sjuk man än är. Fy fan alltså!



Så fort jag fått lön så ska jag sätta in lite pengar på postgirokontot!

2009-08-22 @ 00:19:47
Postat av: Westie

Har själv en westie och vågar inte föreställa mig vad som hade hänt om jag hade drabbats av denna person.



Detta är en kille som man aldrig kommer kunna lite på igen. Han kommer aldrig kunna vara ute i samhället igen. Jag ser inte EN enda nackdel om han skulle försvinna ur världen... men Sverige är ju ett pussyland och givetvis skall vi som alltid ställa oss på gärningsmannens sida och tycka synd om honom... bullshit!



Var är all stöd som du och din familj kommer få? Folk säger att det är så synd om gärningsmannens familj - visst det kan jag hålla med om. Men jag tycker mer synd om djurägarnas familjer. Jag älskar min westie mer än allt annat på denna jord och hade jag förlorat honom hade jag behövt all stöd jag kan få...



Fy fan för alla som försvarar ett sådant här litet kräk! Låt han...



Sist men inte minst hoppas jag Torsten har det bra där han är och att Gösta vill gå på promenader i fortsättningen... han kanske kan få sällskap av min westie!

2009-08-22 @ 12:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0