Vimmerby & Västervik T/R

2009-08-02 | 22:47:26 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Dag ett: Begav oss från Lerum rätt så tidigt. Kom fram lägligt till lunchtid. Parkerade och gjorde oss redo för första dagen i parken, Astrid Lindgrens värld. Överlag så "hängde" vi med Pippi vid Villa Villekulla. Skurar av regn, lite då och då. Installerade oss i stugorna. Köpte pizza som vi avnjöt (?!) på den lilla altanen, regnet stod som spön i backen. Barnen somnade sent.

Dag två: Upp tidigt. Städa stugan, packa ut i bilen. Frukost på "Linas kök" (en suverän frukostbuffé). Ytterligare en dag i parken och även denna dag tillbringades mest vid Pippi. Tjejerna är som i extas. Elsa diggade till "Sjörövar-Fabbe". Träffade på Karlsson på taket, Kling & Klang och "Prussiluskan" på cykel runt om i parken. Åt pannkaksbuffé i ett högt tempo då regnet öste ner.
Begav oss till Västervik och även där packade vi in oss i en stuga. Tog en sväng för att spana in området. Hamnade på Lager 157 och Scorettoulet, några hundralappar fattigare. Även denna kväll blev det pizza på en något större altan. Myggen gjorde oss sällskap. Spelade kort (jag vann!). Läggdags vid midnatt.

Dag tre: SOLSKEN! Städade och packade ut i bilarna. Tillbringade dagen vid ett poolområde med vattenrutschbanor och musik. Området låg precis vid havet - lovely! Begav oss hemåt på eftermiddagen, en lång resa med otåliga barn.


.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0