Åh nej....

2009-12-01 | 12:50:39 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
...inte i år igen!
Vinterdäck. Jag pratar om vinterdäck.
Idag, den 1 december, är det ju som sagt lagt på vinterdäck. Samma show för oss varje år. Ny bil, nya däck. Vi har fortfarande inte fått tummen ur o införskaffat några. Tråkiga pengar på tråkiga saker.

Jag har ringt runt till företag efter företag, allt för att hitta däcken med stort D...hmm :) Nä, men man får allt vara lite prismedveten. Det är bara det att det är så satans dyrt. Plåtfälg med vinterdäck 7800kr. Hade vi kunnat ha 15" på bilen hade vi kommit ner i en betydligt lägre kostnad. Men för våran bil gäller det 16" (minst). Kul, kul... Viktor som dessutom drömmer om aluminiumfälgar, vad skulle inte det kosta?

Nå väl, Elsa var på inskolning dag två idag. Det gick hur bra som helst. Hon satt någorlunda still under sångstunden men väntade mest på att frukten skulle delas ut. Mattokiga damen! Hon lekte i köket, lekte med dockorna, med kritorna... Allt är nytt och så spännande!

I kväll ska Viktor börja gjuta skivan. Ska bli spännande och det bästa av allt är ju att vi är så otroligt nära ett nytt kök! Hurra! Det ska då lagas mat och bakas. Alla som lämnar vårat hus ska känna sig tio kilo tyngre :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0