Catfights & glassmonster

2009-12-04 | 15:15:59 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Fick nog av att bara vara hemma förut så jag packade in barnen i bilen o åkte ner till centrum. Ja, innan det så fick jag ta mig en snabbdusch o göra mig i ordning. Under tiden startade tjejerna en riktig cat-fight o fort som bara den flög jag ur badkaret. Hittills har vi bara en dockvagn och två dockor, det var dockvagnen det var bråk om. Både Wilma och Elsa skrek sig hesa, låg på mage o slog med nävarna i golvet.

Nå väl, slutligen kom vi ner till centrum. Barnen åt först lasagne och avslutade med varsin glass. Elsa är så tokig i mat att man alltid blir lika full i skratt. Hon öppnar munnen så mycket att det ser ut som om käkarna ska gå ur led. "Öh, öh, öh" ljudar hon fram. Men så fort man sätter skeden i munnen på henne så blir hon tyst och ljudar i ställer fram "Mmm, mmm"...


Ett av mamma Josefins glassmonster, Elsa!

Kikade lite i leksaksaffären och det var en pärs att få barnen där i från. Kändes rätt skönt o komma hem sen, slå sig ner i soffan och koppla av. Det är ett helt företag att åka i väg med två envisa tjejer själv. Men alltid lika mysigt förstås!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0