Hett i grytan

2009-02-17 | 00:05:39 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Jösses vad tiden rinner i väg!
Klockan är ju över tolv och nu är det definitivt läggdags för min del.

Under kvällen har vi suttit och planerat vidare på köket. Viktor och jag är för två helt olika planlösningar men jag lär nog ändå få som jag vill i slutändan :)

Men under planeringens gång blev det rätt hett i grytan.

Eftersom vi ska stänga igen helt från köket till nuvarande tvättstugan så ville Viktor som en tillfällig lösning ta bort en vägg i hallen, så att man kommer till tvättstugan den vägen. För senare, i framtiden, ska genomgången ske genom det oinredda garaget, som då ska bli tv-rum.
Fast tar man bort väggen i hallen så blir den som en lång korridor, vilket jag ogillar. Försökte då kompromissa, för den väggen i hallen ska vara där sen, så jag tyckte att han bara kan ta bort gipsskivorna och låta väggreglarna sitta kvar, ha ha! Så folk ser att väggen faktiskt ska upp igen.

Dum idé, jag vet men.... Jag gillar och få som jag vill (tror jag)
Det blev inget mer kompromissande för av någon konstig anledning lyckades vi komma ifrån den röda tråden och i stället tjafsa om hans oorganiserade garderob och annat som verkligen inte hörde till saken. Till slut kunde jag inte hålla mig för skratt!

I alla fall, Viktor fortsatte att riva lite väggar idag men jag har inte så mycket att rapportera med bilder. Vi har ju i princip plastat in hela utrymmet som ska rivas.

Nä, kära läsare. Läggdags! Godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0