Hockeykväll!

2009-02-13 | 08:53:32 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Först i går morse tog Sandra och jag en promenad. Ingen jättelång men jag var i alla fall ute och rörde lite på mig (10 poäng!). Köpte med en sesambagel från Ica hem, dom är såå goda och jag börjar nog bli beroende av dom. Avståndet hemifrån till Ica är....max fem minuter, och det är väl den sträckan jag går om dagarna. För att köpa bageln alltså :)
Elsa somnade ute i vagnen så jag hann duscha och göra mig i ordning. Det tar dock lite längre tid eftersom Wilma gärna vill vara med o hjälpa till :)

Vid fem hämtade pappa och syster mig så åkte vi till stan för att möta upp mamma och Daniel. Satte oss, traditionsenligt, på Danilo. Jag behöver väl inte nämna vilken rätt jag tog?! (Nionde gången i går för övrigt)
Frölunda mötte Rögle, en match med många klubbslag och små nävar här och var. Dom var verkligen ettriga på varandra under hela matchen, vilket visserligen gör den roligare att se på. Resultatet blev 4-1 till Frölunda.
Mötte förresten Moffe och Roger utanför Scandinavium, dom satt rätt över oss inne på arenan.
Ja, det var verkligen gott och komma ut, alldeles själv utan barnen. Äta varm mat i lugn och ro, dricka varmt kaffe. Man behöver det ibland för det är annars en lyxvara.


.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0