Inte mycket action

2009-02-28 | 14:31:37 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Det är ingen action på mig idag inte. Låg hela eftermiddagen och kvällen i går och tyckte allmänt synd om mig själv. Det hela har också accelererat och blivit värre.

I förmiddags fortsatte Viktor med köksrenoveringen. Jisses vilket projekt det blir! Hela köket med tillhörande tvättstuga har i dagsläget klinker på golvet, tvättstugan har också kakel på väggarna. ALLT ska brytas bort. I dag rev Viktor ner en glasbetongvägg och tog bort duschväggarna. Det har nu också framkommit diverse dolda fel med huset, bland annat så har byggnadsfirman, som renoverade huset innan försäljning, inte använt tätskikt och dessutom kaklat direkt på tapetväv. Resultatet av det har alltså blivit ytligare fuktskador. Byggnadsfirman som gjort det arbetet är inte en knippe svartarbetande polacker utan en rätt så känd byggnadsfirma här i Lerum. Pinsamt!
Ska ta tag i det på måndag för det ska dom allt få betala för. Frågan är bara om dom använt tätskikt och gått efter dom normer som finns, i badrummet där det är helkaklat?

Dags för lite sömn, välbehövd sömn. Pappa kom precis o hämtade Wilma. Varje lördag åker dom i väg o köper lördagsgodis i hop och hon blir så mallig då Wilma, att få åka med "Moffa" :)
Godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0