Morgonfunderingar

2009-02-04 | 09:28:30 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Känner mig totalt slut i huvudet.
Har sprungit upp tusentals gånger i natt till både Wilma och Elsa. Samma visor som tidigare, den ene tappar nappen, den andra drömmer och går i sömnen... Man känner sig inte utvilad för fem öre när man inte får en hel natts sömn. Förut har jag legat kvar i sängen trots att jag hört att Elsa eller Wilma har vaknat av olika orsaker. Har då legat och väntat på att Viktor ska ställa sig upp och gå till dom, men eftersom väntan ofta är för lång studsar jag i stället upp med en gång.

Wilma har precis lämnats på dagis och Elsa sover, vilket jag också borde göra. I stället tar jag med mig laptopen till sängen :)

Har funderat lite mer på dopet. Hade först tänkt att göra olika sorters bärpajer med vaniljsås, vilket visserligen är tokgott när det är kallt och rått ute. Meeen, så har jag av olika anledningar hamnat inne på sidor med cupcakes och blev uppriktigt rätt kär i dom små, små söta godsakerna.
Milla kommer troligtvis hit på lördag kväll då vi ska göra ett blomsterarrangemang till bordet. Eftersom hon är min högra hand när det gäller pyssel kanske vi borde ge oss på det där med cupcakes?
Det har blivit några år med pyssel av både kort och tårtor så det är väl lika bra och köra på :)





Ser inte helt tokigt ut, eller hur?!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0