Socialt värre...

2009-02-01 | 23:08:06 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Även denna helgen gick i "social anda" :)
Trots att vi egentligen har massa projekt och saker som måste göras, så har vi lagt det åt sidan för att vara lite mer sociala. Hyllorna som ska sättas upp finns ju kvar :)
I fredags tog vi det dock lugnt i våran ensamhet, skönt!
Och i går, lördag, var vi på Scandinavium med Milla o Anders, tog en drink (Mojito of course) på Radison och käkade lite middag innan hemgången som blev innan midnatt. Gott och komma hem i tid för en gångs skull!

Så, i morse var det dags för ett mindre roligt besök i kyrkan. Suck. Barnen på Wilmas förskola skulle ha ett framträdande och vi kände att vi faktiskt någon gång får ta oss i kragen och hänga med. Tog sällskap med Wilmas kompis Olivia och hennes föräldrar som vi umgicks med i förra helgen. Efter att vi fått ta del av det vidriga oblatet med tillhörande dryck så pep vi faktiskt därifrån. Trots att det var en barngudstjänst så kändes det som om vi aldrig skulle komma därifrån, när vi började tröttna var bara en tredjedel av programmet utfört.
Asch, vi tog oss dit i alla fall och det är minsann inte dåligt det :)
Tog sen en promenad i det fina vädret till Aludden för lite brunch, träffade på en hel del folk vi kände. Proppmätta traskade vi hemåt och eftersom döttrarna ville leka mer så tog vi en kopp kaffe hos Karina och Jonas. Koppen med kaffe innefattade även en middag i form av thai-wok (supergott!) så vi var ändå inte hemma förrän halv nio.

Nu är jag fruktansvärt trött, ögonen går i kors.
En hel dag ute i friska luften med promenader gör en faktiskt väldigt trött. Nya tag i morgon, då måste jag även göra en att-göra-lista inför Elsas dop. Det börjar ju dra ihop sig!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0