Tur o slippa gå naken :)

2009-02-03 | 20:12:56 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
I morse åkte mamma och jag till Alingsås för hennes hundar skulle lämnas in för trimning. Eftersom det tar sina timmar passade vi på att shoppa lite grann, bland annat i det nyöppnade "Storkenhuset".
Utbudet på Gina Tricot, var som alltid nu för tiden, väldigt tunt. Hittade ingenting. Men efter lite velande på MQ, Wani och dom andra butikerna hittade jag slutligen en supersöt klänning från Esprit. Dessutom var den med 50% rabatt!
Så, nu fattas bara strumpbyxor och skor. Vissa fält på klänningen ser nästan svarta ut men är mer åt det mörkbruna hållet. Funderar på ett par gråa skor kanske....nja, jag vet inte.

Sen har vi fortfarande inte fått tag i någon dopklänning. Måste också börja beta av "att-göra-listan"....
Dukningstemat blir i nougat och rosa. Hittade en panelgardin på Hemtex i lite grövre linnetyg (nougat) som jag tänkte köpa och lägga över bordet som löpare för att sedan pynta med lite mer "romantiska" saker (rosa). Blanda lite ruffigt och sött. Tänkte surfa runt för lite inspiration.

Nedan: Bild på klänningen.
Dessvärre är bilden tagen med mobilkamera så klänningen gör sig inte riktigt rättvisa. Den är lite mer "färgglad" i verkligheten. Så kära dopgäster, bättre syn på söndag :)

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0