"Gör man sånt när man är gift?"

2009-02-22 | 21:01:27 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Efter gårdagens blogginlägg igår knallade jag upp till Karina för några drinkar. Trots att det inte är en särskilt lång väg att gå (tre gator upp) så höll jag på och avlida när jag väl kommit fram. Det var glashalt ute! Jag fick ta fram varenda muskel i benen för att konka mig upp för backen.
Drinkarna slank ner välbehövda med andra ord :)
Knallade hemåt vid tvåtiden men somnade säkert inte förrän framåt fyratiden. Är inte direkt pigg idag.

Trots det har vi fått gjort en hel del. Viktor körde Wilma till hennes faster direkt på morgonen. Dom gick till Sjöfartsmuseet så vi kunde greja i lugnan ro. Jag fick besegrat hela mitt tvättberg, Viktor rev en till vägg i hallen och så hann vi med den traditionella söndagsstädningen.
Karina hade en väninna på besök, Camilla. När Karina frågade vad vi skulle göra i morgon (idag, söndag) så svarade jag att vi skulle städa. Camilla sa då: Jaha, så det är sånt man gör när man är gift och så. Städar.

Ehm, kanske inte riktigt men jag förklarade att jag städar själv varje dag men storstädningen (ja, en sån städning som somliga gör två gånger per år, hmm...) sker varje söndag. Viktor ska inte få komma undan :)
Jag fick fyra stora ögon på mig. "Varje dag"....

Efter alla sysslor var utförda åkte vi till stan för lite middag. Viktors syster hade gjorde kalvfärsbiffar med ris och sås. Gudomligt gott att sätta sig till dukat bord. Nu är det datortime (utan internetshopping) och en kopp kaffe!

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0