Är det kalas så är det

2009-01-15 | 23:52:53 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Känns som om jag fått gjort rätt mycket idag. Ska krypa till kojs alldeles strax, det är jag värd :)
Mamma kom hit i dag o hjälpte mig sätta upp Wilmas hissgardin, vi bar in hennes säng (rummet är nu färdigmålat) Pysslade lite med krukor så nu väntar jag bara på att Viktor ska hämta en förvaringsmöbel som står på pappas företag, sen ska alla leksaker organiseras och in på respektive plats.

Syster o jag tog en rejäl shoppingrunda idag, 2000kr går fort att bränna. Fyllde på lagret med rengöringsmedel, köpte all mat, tre dvd-filmer och så till Wilmas kalas samt en på tok för stor godispåse. Jag vågar inte ens kolla på kvittot hur mycket den kostade.
Portionerade sedan ut godiset, i lagom mängd, i godispåsarna som vi på lördag ska använda till fiskdammen (en klassiker). Trots att jag tyckte det blev något i överkant med mängden godis blev det ca 90% kvar av påsen. För säkerhetskull bad jag Viktor ta med påsen till jobbet i morgon för annars lär jag inte gå ner några fler kilon, och kommer då heller inte komma i klänningen jag köpt till dopet.

Måste verkligen hämta paketet från Nelly nu. Tänk OM jag inte kan ha klänningen, då står jag ju på ruta ett igen. Hemska tanke :)

Nä, nu ropar sängen på mig!
Godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0