En medarbetare har lämnat oss...

2009-01-11 | 21:12:27 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Efter 19 års trogen tjänst lade maskineriet av.
Jag pratar så klart om våran diskmaskin!

Så himla typiskt, det känns som om jag inte gör annat än att diskar, desto mer disk under helgerna också med lunch och så som man annars inte äter hemma. Fick till och med investera i ett par gula diskhandskar för att bespara mina stackars händer och naglar. Men, vi ska försöka få tag i en ny, trogen vän nu i veckan men eftersom vi inom snar framtid har tänkt att göra om köket måste vi alltså tänka snäppet före.
Fast, jag gillar inte rostfria vitvaror så det är uteslutet, likaså svart. Ytan måste tåla kladdiga barnhänder! Det blir antagligen en integrerad eller standard - vit. För i köket kommer vi nog ha vita, släta luckor med dolda handtag och bänkskiva i tjock, grå granit. Massiv valnöt känns också som ett alternativ.

I går kväll kom Daniel, brorsan och hans sambo på middag (Yes, ännu mer disk!) Lite senare kom Milla hit för att göra dopinbjudningarna tillsammans med mig och dom blir förträffligt söta.
Vitt, fyrkantigt dubbelvikt kort med en remsa av paisleymönster, rosa platta bakom och brunt (nougat) sidenband. Vi hann dock inte så långt som till inlagan då materialet, oturligt nog, tog slut.
Efter två drinkar Cinzano hann klockan bli två innan vi kom i säng. Rätt slut idag med andra ord!

Bild på en halvfärdig dopinbjudan:
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0