Sann perfektionist

2009-01-18 | 23:17:45 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Har precis stoppat undan allt material för kvällens produktion av dopinbjudningar. Deadline var egentligen förra månaden men många gånger hinner man inte det man vill hinna. Sen blev ju Wilma sjuk också. Nå väl, i morgon ska dom i alla fall skickas i väg...hoppas jag.
Bara det, att jag petar och petar och mäter varenda millimeter. Blir nästan trött på mig själv ibland, "kan jag inte vara som alla andra...". Typ.

Svärmor kom i eftermiddags och passade barnen för Viktor o mig. Vi tog först en sväng till IKEA där vi köpte lite småsaker så renoveringen av Wilmas rum kan fortsätta. Men hujeda mig va mycket folk!
Tur att vi visste va vi skulle ha.
Sen åkte vi tillbaka till stan då bio stod på planen idag, Wallanders nya "Hämnden" såg vi. Den var, likt alla andra Wallanderfilmer väldigt bra och det hände ett x antal gånger att jag flög upp ur biostolen av rädsla :)

I morgon kommer familj, släkt o vänner hit för att fira Wilmas treårsdag. Mamma har gjort pajer och bakat rosenbröd som vi ska bjuda på. Så härligt när snälla mamma vill hjälpa till!
Nu är det alltså läggdags för i morgon väntar en lång dag med städning, föreberedelser och kalas. Wilma ska på gymnastik i morgon också så schemat blir tajt!

Godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0