Bakfylla & kökskaos

2009-07-12 | 15:53:14 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Vistelsen i skogen bjöd på sömnbrist och regnigt väder. Förutom det så var det rätt skönt att komma hemifrån. Man märkte också att barnen uppskattade deras "nya" sociala föräldrar, ingen dator, ingen tv.

Efter att ha avnjutit en middag från grillen så var det läggdags för barnen. Vi började med Wilma som var upp över öronen lycklig över sin nya sovsäck (vi valde att ta med sovsäckar). Hon somnade som en stock på två röda. Värre blev det senare när det var läggningstid för Elsa, hon skrek och vägrade somna. Slutade givetvis med att Wilma också vaknade. Vi beslutade oss för ett skiftbyte, Elsa somnade till slut efter att jag kliat henne på ryggen i tjugo minuter. Lite senare ändå så smög vi upp till sovloftet med Wilma. Och så vaknade Elsa....

Denna procedur utförde vi gång på gång tills vi slutligen fick gå och lägga oss själva. Då var klockan visserligen elva så det kändes ändå helt okej. Och visst, barnen somnade.

På morgonen vaknade jag dock med en fruktansvärt nackspärr. Det första jag gjorde var att ringa mamma och "boka" in en massagetid (hon är utbildad massageterapeut). Men först väntade bilfärden hem. Stannade till på Resteröds outletbutik längs vägen, hittade inget mer än massa skit.

Väl hemma så somnade barnen rätt fort. Andreas och Daniel kom på besök. Rosévin, rött vin, öl och ouzo dukades fram. En rejäl och onödig fylla idag med facit i hand. Jävla skitrosé.
Vi sjöng Sing Star långt in på småtimmarna, stackars våra grannar.

Bakfull sitter jag här nu och försöker klura ut hur vi ska överleva tiden utan kök. Har packat i flyttkartonger men lusten försvann ganska fort. Shit, va mycket grejer man egentligen samlar på sig! Hur ska detta gå!

Dags för en liten powernap för i kväll är det filmkväll hos Lina med favoriten Twilight....
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0