Fest i dagarna tre...

2009-07-06 | 22:35:33 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Slutligen, söndagen....
Först ägnade vi timmar åt att åka runt bland vitvarubutikerna. Köksbygget kör i gång vilken dag som helst och vi har ännu inte bestämt oss för vilka vitvaror vi ska ha. Nu är vi alla fall överens om att det blir häll, ugn och micro från Miele. Fläktkåpa från Franke, Miele eller Cylinda. Många beslut ska tas men snart är det dags att bestämma sig...

Och kvällen bjöd på mera vin.
Strax innan det var hög tid att gå till Sandra, Daniel och Lucas så gjordes en underbar upptäckt i Elsas blöja. Men så är det nästan alltid, fullt ös preeecis när man ska gå utanför dörren. In igen, byta kläder och på med skorna igen. Väl utanför dörren så kräktes ungen över mina kläder. Jisses, hon har inte kräkts sen hon var ett par veckor gammal. Typiskt! Nå väl, så sent kom vi ändå inte. Bjöds först på en liten drink med färsk frukt i. Sattes sedan till ett fullt uppdukat bord, massa god sallad, grillat kött, potatis (med pesto!!)...Riktigt gott!
Wilma charmade värdparet med sina klassiker, "bajsskämten" :)
Efter flertalet glas vin, efterrätt bestående av glass, maränger och jordgubbar så fick vi tacka för oss. Elsa tog sig dessvärre bara en powernap i vagnen och Wilma sjöng på sista versen hon med. Trevligt var det i alla fall o nästa gång är det våran tur att stå för middagen. Det blir nog genomgående grillat med tanke på att vårat kök får tacka för sig snart!

Ja, helgen bjöd verkligen på en "fest i dagarna tre". Lider av lite sömnbrist men på ett igen :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0