Idétorka, beslutsångest...

2009-07-09 | 21:39:35 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Vi måste verkligen bestämma oss för vilket golv vi ska ha i köket.
Hade från början tänkt oss ett ljusgrått klinkersgolv, ca 30x80 i storlek. Inte för slät yta utan lite mer åt skifferhållet. Problemet är bara att vi inte hittar just det golvet vi tänkt oss.

Så, föddes idéen med att sätta in ett trägolv, måla det i ljusgrått och låta golvet få "leva sitt liv". Alltså, slagmärken från barnens leksaker, glas som ramlat i golvet....vad det än kan vara så hade golvet bara fått...ja, "leva sitt egna liv". Dessutom kan jag tycka att det skulle vara supersnyggt till en annars stram köksmiljö, vita blanka luckor, allt i en enhetlig linje... Så till problem nummer två, Viktor gillar inte den idéen.

Tillbaka till ruta ett.

I morgon packar vi oss i väg för en övernattning i Uddevalla (!). Viktors syster, arbetar som underläkare på NÄL och har där hyrt en stuga nu under sommaren. Kommer hem redan på lördag morgon och då hoppas jag att arbetet här hemma fortsätter...


Och så en rapport från dagen i korthet:

Kusin och hennes lilla Smilla kom hit på besök idag också, supermysigt att få träffa dom! Hoppas att dom återvänder tillbaka till Göteborg inom snar framtid, Malmö är inte direkt "besök-över-dagen-avstånd"...dessvärre.

Nu ska jag surfa runt och kika på lite fler köksgolv....Yeah!

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0