Packning pågår!

2009-07-29 | 16:32:40 | Kategori: Jossie | 0 kommentarer
Först i morgon börjar våran semester på RIKTIGT.
Med veckor av renovering så lämnar vi det bakom oss en smula och styr bilen mot Småland och Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Jag hoppas på sol, sol och åter sol. Wilma hoppas på en kram från Pippi samt att ta det svåra beslutet och överlämna napparna till henne och nappträdet vid Villa Villekulla.


Bild från Astrid Lindgrens värld (alv.se)

Jag är mäkta nervös. Wilma är manisk med sina nappar, en i munnen, en o lukta på och en vid sidan av magen. Varje kväll är det en pärs att hitta just den där "nallebjörnsnappen", "döskallenappen" och allt vad det kan vara. Hur sjutton håller hon koll på alla?!

Nå väl, jag ska sätta i gång att packa och som vanligt är det jag som står för hela baletten. Skulle Viktor ansvara för packningen så hade vi garanterat kommit dit utan både tandborstar och kläder. Han är inte lagd åt det där hållet att organisera och tänka sig för. Det är kanske därför vi tjejer oftast skriver packlistor, och är smarta nog att göra det.

Vi stannar en natt i Vimmerby och har betalt två dagars entré till parken. Tänkte brumma vidare mot Öland men ALLTING är uppbokat så vi står bostadslösa i två nätter. Har kikat vidare på Kalmar, Västervik och andra orter runtom den kustremsan. Om samtliga familjemedlemmar hade lyssnat på Fru Öberg från början så hade vi haft det klart...
Äsch, det löser sig. Nu ska jag återigen plocka fram min ljuvliga skapelse, den ROSA resväskan!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0