Restaurangbesök

2009-07-17 | 20:03:41 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

I går kväll blev det inget bloggande nej.
Vi åkte in till stan med Jonas och Karina. Tog en middag på Dinner 22 (vi har aldrig tidigare varit där utan slank mest in). Jag tog lammytterfilé med rotfrukt/getostkaka, ruccolacreme och sauterade grönsaker - gudomligt gott! Till efterrätt blev det en Mojito som blev något av en besvikelse, smaken var klart godkänd men jag gillar när man känner sockerlaget vilket man inte gjorde i denna.

Tog sedan en taxi ner till Biopalaset då Jonas fick för sig att vi skulle gå och se Brüno på bio. Oturligt nog kom vi inte ner förrän strax innan halv tio och det som fanns kvar var bara spridda platser. Viktor röstade på att köpa en film med oss hem medan jag gapade efter fler drinkar. Va sjutton! Vi hade ju barnvakt!
Så blev det också, hamnade i en hammock på en uteservering precis vid Storan (Stora teatern i Göteborg). Efter att ha sänkt en tvärgod Mojito blev det senare en Strawberry Daqueri (stavning?!) som även den smakade gott. Till det beställde vi in två nachostallrikar. Fattar inte hur mycket Viktor egentligen kan äta?!

Kom hem strax efter tolv och även på hemvägen blev Viktor hungrig. Det blev alltså ett stopp på 7eleven. Som sagt, jag fattar inte hur mycket han kan få i sig!

Trevlig var det i alla fall. Somnade som en stock. Det är en av alkoholen få fördelar, man somnar gott :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0