Tändstickor någon?!

2009-07-02 | 23:26:23 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Toktrött är bara förnamnet. Vart tar dagarna vägen?
Åkte i morse till jobbet o hade planerat in ett besök vid Härlanda Tjärn tillsammans med mammor o barn från Familjeliv. Ja, vi träffas ju emellanåt även fast jag kanske inte är den mest aktiva "morsan" i gänget. Jag har ju trots allt två barn o en gubbe som tränar ideligen.
Oturligt nog så hann jag inte till den sagda tiden, har jobbat på som bara den så att jag, likt alla andra, kan gå på semester i morgon. Nu blir det ändå inte så utan jag får ta en dag i kommande vecka också. Typiskt.

Efter arbetspasset åkte vi till Hyltornabadet i Floda, barnen var i princip överhettade så det var tvunget. Är inte så värst förtjust i någon av Flodas badplatser men vad gör man inte för husfriden?! (Viktor är uppvuxen där...)
Wilma har överlämnat titeln "Fisk i vattnet" till Elsa. Numera är det alltså Wilma som är badkrukan i familjen. Så jag och Elsa plaskade omkring i vattnet, riktigt skönt var det! Och hon tjöt av glädje!

Lagom nerkylda åkte vi vidare till Allum tillsammans med Wiklundarna. Handlade lite på Maxi och kikade runt i butiker. I den mån man kan med massa barn omkring sig alltså!
Fick mest köpt onödiga saker men av någon konstig anledning känns det alltid bra o "bränna" lite pengar.

Mina ögon går i kors. Avslutade dagen med middag hos Jonas o Karina och kom nyss hem. Det är alltså läggdags som gäller. Godnatt!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0