Vilken hetta!

2009-07-01 | 23:02:50 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Idag måste ha varit den varmaste dagen sen högtrycket kom. Puh, va svettigt!

Sandra och jag tog en promenad i morse ner till stranden. Packade fram "frukosten" med en gång och barnen satt snällt kvar i sina vagnar. Sandra hade gjort Subs (Pågens Äntligen Subs) med brie/salami och lufttorkad skinka/mozzarella/pesto. Gudomligt goda!
Tog med oss Lucas och Elsa ner till vattnet. Elsa är ju som bekant en badkruka men traskade i med gott mod när hon såg att Lucas inte tvekade. Till slut tyckte hon nog att det var riktigt skönt, sprattlade lite nöjt med benen. Elsa fick dessutom premiärdoppa en liten rosaprickig baddräkt med volanger, så sött!
Efter badet var det barnens tur att få lite i magen och i vanlig ordning envisades dom med att byta kex med varandra och dricka ur varandras flaskor!
Jag blir lika full i skratt varje dag då Elsa gör vad som helst för att få till sig en smula mat. Hon näst in till dammsög filten efter smulor (pincettgreppet, bra Elsa!) men hon fick även syn på en transparent burk som Sandra hade lagt majskrokar i. Gång på gång lyfte hon upp den, grymtade missnöjt och skrek till av frustration..."får man ingen mat på det här stället eller?!". Ja, kort sagt, den damen har mestadels bara mat i huvudet. Lilla prinsessan!


Jordgubbstoken Elsa, Lucas och jag.


Mammas prinsessa a.k.a matmonstret!

Och äntligen, äntligen fick vi hem våran nya, efterlängtade bil. Hurra!
Vi firade (?!) det med vietnamesisk mat tillsammans med våra föräldrar. Tog sedan en tur med "lilla pärlan" för att gratulera kära Milla på stora dagen. Köpte med en Hortensia som säkerligen kommer pryda deras nyinköpta hus med bravur. Det återstår mycket arbete för dom men det kommer bli så fint så.

Nu är det bums i säng, sista arbetsdagen i morgon - sedan semester!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0