Blå och gul

2009-06-06 | 09:17:27 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Idag firas ju som bekant, Svenska Nationaldagen. Hade vi haft en flaggstång hade jag flaggat med stolthet, något som man många gånger nu för tiden inte "får" göra. Stoltsera med att vara svensk alltså.

Pappa och syrran kom precis och hämtade Wilma. Brorsans tjej tar studenten idag och dom ska ta sig från lilla Lerum till pyttelilla Eksjö. Wilma tycker det är lika spännande varje gång hon får packa ner kläder och tandborste i sin kabinväska med Nalle Puh på. Och i ryggsäcken plockade hon ner alla Barbiedockor hon äger. Det är det senaste för hennes del, Barbie.


Viktor springer milen (gånger två), Elsa somnade precis om och jag njuter av lugnet. Ska strax hoppa in i duschen för det blir ett Alingsåsbesök för Elsa, mig, Karina och Olivia idag. Hon är inte bara min själsfrände när det gäller sötsaker, hon är det när det gäller shopping också ;)

Det blev inget blogginlägg i går, blev totalt utmattad av mitt arbetspass och på det åt jag MAT i går (hurra, magen jublade!) Köpte en grillad kyckling och gjorde ceasarsallad som faktiskt kan vara nyttig OM man skippar dressingen och dressing är inte min passion här i livet utan en halv tesked räcker gott och väl för att göra mig nöjd. Gott var det i alla fall och jag njöööt. Lite senare på kvällen kom Andreas hit o spelade NHL med Viktor. Så från ingenstans säger Viktor "ska vi dra o köpa lite godis". Oh no! Big NO, NO. Andreas tyckte nog att jag var en surkärring men hade Viktor kommit hem med lösgodis hade det varit kört, för jag kan verkligen inte låta bli. Nästan så att det rinner ur mungiporna på mig av bara tanken, ha ha.

"Du gamla, du fria....."

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0