Girls night...

2009-06-20 | 22:41:25 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
...eller Girls Evening bör man nog säga :)
I torsdags bar det av till storstaden. Tio tjejer i från mammagruppen (på familjeliv) hade bokat bord på Amazing Thai, thailändsk buffé alltså. Hade aldrig hört talats om stället tidigare men thaimat slinker alltid ner i kistan!

Efter förrätten som bestod av kycklingspett med jordnötssås (yammie!) så fick vi själva plocka ihop det som vi ville få wokat. I en kö av längre modell fick vi tålmodigt stå och vänta på våran mat. En del hade problem att klura ut vems rätt som var vems men min var den mest färglösa av dom alla och jag kunde gladeligen ta emot min tallrik. Jag brukar inte direkt tillföra några grönsaker på tallriken och det enda i grönsaksväg som jag lade på var morötter.
Så när magen mättats riktade jag blicken emot efterrättsbuffén, glass av olika smaker, färsk frukt, strössel och topping (kolasås för min del var givet). Det finns ALLTID plats för efterrätt!
Men oturligt nog gjorde sig Frida och Natalia sig redo för ytterligare en tallrik thaibuffe. Det rann nog ur mungiporna på oss alla då vi fick vänta på att dom skulle äta upp sig andra omgång mat. Nå väl, vi nådde målet till slut och glassen slank ner rätt så fort.

Knallade sedan vidare till Joe Farellis på Avenyn. Dumt nog tog jag bilen in till stan så det var alkoholfritt som gällde. Jag sällskapades visserligen av tre andra som också körde. Men, en alkoholfri Mojito var inte alls så dumt som jag trodde. Kvällen slutade ganska så tidigt men det var riktigt, riktigt kul. Man behöver få prata av sig, skratta av sig och bara kunna tänka på sig själv för en stund. Ja, detta ska vi minsann göra om!


Från vänster: Jennie, Frida, Victoria, Ellie, Natalia, jag, Lina och Kerstin.
(Bilden är lånad från Kerstins blogg utan lov!)

När jag kom hem plockade jag fram ingredienser för ett tårtbak. Morgondagens tårta var tvungen att ordnas redan nu. Så när klockan var tio över ett kunde jag äntligen bege mig mot sängen. Jag blev riktigt nöjd med min jordgubbstårta som jag spritsade med grädde omsorgsfullt. Hade jag inte varit så mätt som jag var hade jag nog tagit mig en smakbit :)
Kanske inte bästa tiden för tårtbak vid närmare eftertanke. Köket var mörkt, spritsen krånglade så det flög ut grädde på golvet, vispskålen for i golvet....Äsch, tårtan uppskattades vilket faktiskt var huvudsaken!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0