Magen slår volter

2009-06-04 | 11:28:46 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
I morse ville jag inte alls gå upp ur sängen. Drömde mig tillbaka till "den tiden" då Elsa inte kunde förflytta sig. Nu måste man ju vaka varje rörelse hon gör. Alltså kunde jag inte ligga kvar i min varma, mjuka säng, det hade garanterat slutat med att lillpluttan ramlat ner.

Det är verkligen så att antingen så vaknar Elsa tidigt och Wilma sover som en stock eller så är det tvärtom att Wilma vaknar tidigare än Elsa. Kan dom inte samsas om att sova till åtta eller så?!

Efter att jag lämnat Wilma på dagis så kom Viktor hem för att äta frukost. Jättekul o se han goffa i sig goda smörgåsar med lagrad ost och rökt skinka på. Har glömt o berätta att jag har gett mig in i en tävling....

Det började med att Daniel körde en kur Nutrilett (trots att han definitivt inte behöver det). Jonas fick upp ögonen för det när han hörde hur mycket Daniel hade gått ner. Och jag ville inte vara sämre jag. Alltså har jag sedan i måndags, 5 gånger dagligen druckit ett vidrigt pulver a lá chokladsmak. Magen slår volter av hunger. Det faktiska anledningen till att jag hoppade på detta är för att tävlingsmänniskan i mig sa åt mig att göra det. Men, det blir bara denna veckan (rekommenderat är 1-2 veckor) sen ska jag köra i gång med min träning igen. Jag verkligen lider när jag ser Viktor och Wilma mumsa på diverse saker som jag kanske normalt sett inte ens tycker om. I måndags åt Viktor rostbiff, som verkligen inte tillhör mina favoriter, men jag tyckte det luktade såå gott och hela huset fylldes av rostbiffsdoften.

Oj, klockan är halv tolv. Dags för en "shejkie, shejkie" igen. Suck.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0