Min önskan...

2009-06-22 | 23:08:44 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
...gick i uppfyllelse - solen kom ju hit idag!
Typiskt nog kunde jag inte hålla ögonen öppna och råkade somna i soffan, i ett par-tre timmar. Gillar inte alls att somna till sådär på dagen, tiden bara springer i väg. Jag blir ännu mer grinig o frusterad över min dumhet.

Har i alla fall fått gjort en del idag ändå, tvättat, slängt, sorterat, klippt gräsmattan, umgåtts med barnen, diskat, plockat, dammsugit... Mamma och syrran kom hit för lite lunchsällskap, köpte sallad på Delikatessen. Så efter det och en kopp kaffe var jag alltså fit for fight igen!

Måste sticka i väg i morgon förmiddag och fixa en lampa till Elsas rum, elektrikern kommer tillbaka i morgon så. Hade en supersöt lampa som Wilma hade i sitt rum i det gamla huset, glömde dock kvar fästet till den. Kommer ihåg att det var jag som monterade ner lamporna men just det fästet satt som berget, och jag bad Viktor om hjälp. Det rann väl ut i sanden och där sitter det väl kvar. Nå väl, hittade en potensiell lampa till hennes rum här om dagen då jag var på Lampshopen o handlade. Men det är ändå så himla typiskt.

Pladder, pladder... Klockan är mycket, dags att krypa ner i sängen...
I morgon fortsätter arbetet med att få ordning på saker o ting här hemma, och så ska jag träna - duktiga jag!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0