På hugget!

2009-06-16 | 23:35:04 | Kategori: Hem & inredning | 0 kommentarer
Det känns som om vi verkligen har varit på hugget idag, Viktor och jag.
För en tid sedan beställde vi nya altandörrar. En av altandörrarna var näst in till röten så i stället för att köpa en ny enkel dit beställde vi dubbla, helglasade. Det ger ett helt annat uttryck till huset när man slår upp båda, som om vardagsrummet hänger ihop med våran stora, härliga altan. Me like!
Så när Viktor kom hem från jobbet körde han i gång på direkten, och först vid tiotiden var dörrarna på sin plats. Han fick som tur var lite hjälp av Jonas också. Vågar inte ens tänka på hur mycket dom dörrarna kan väga!



Så här såg det (nästan) ut innan. Var lite seg med att ta fram kameran innan dörrhålet sågats upp. Där hålet är satt det tidigare ett fönster.


Nu är karmen fastsatt efter allt förarbete så här hängs dörrarna på.


Och så här blev det! Nu fattas bara att ta hand om den s.k soptippen som bildas på altanen, lister och foder invändigt, ny panel på utsidan och måleriarbete. Men det kommer bli tokbra!


Under tiden som Viktor gjorde monterade dörrarna hann jag både städa vardagsrummet femtioelva gånger (förväntade ni något annat?!), klippa och trimma gräset (eller åker kunde man kalla det innan den blev klippt!) och forsla bort all gammal klinker och kakel på ytan där det ska byggas kök. Nu ska vi fixa i ordning altandörrarna sen blir det köksrenovering för hela slanten. Längtar!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0